Concurs Bebras Romania

 
 

Rezultate finale

REZULTATE FINALE CONCURS BEBRAS ROMANIA 2019 - Runda 2

Rezultatele finale pentru a doua etapa a Concursului Bebras Romania 2019, desfasurata in perioada 24 februarie - 1 martie 2020, pot fi descarcate de aici

Lista elevilor castigatori poate fi descarcata de aici.

Felicitari tuturor participantilor! 

 

REZULTATE FINALE CONCURS BEBRAS ROMANIA 2019 - Runda 1

Rezultatele finale pentru prima etapa a Concursului Bebras Romania 2019, desfasurata in perioada 11-17 Noiembrie 2019, pot fi descarcate de aici

Elevii cu cele mai bune rezultate (scor minim de 150 de puncte) se vor califica si vor putea participa la a doua runda a competitiei Bebras Romania, desfasurata in perioada 24 februarie-1 martie 2020. Lista elevilor calificati in etapa a doua a concursului poate fi descarcata de aici.

Felicitari tuturor participantilor! 

 

REZULTATE FINALE CONCURS BEBRAS ROMANIA 2018 - Runda 2

In conformitate cu Regulamentul oficial al Concursului Bebras Romania 2018, in urma constatarilor efectuate referitoare la conditiile de desfasurare a probei on line, va aducem la cunostinta prezenta notificare privind rezultatele finale ale Rundei a doua Bebras Romania, desfasurata in perioada 11-15.03.2019.

ECDL Romania S.A., organizatorul concursului, s-a autosesizat si a efectuat verificari suplimentare privind corectitudinea desfasurarii probei, avand in vedere timpul neverosimil de scurt obtinut pentru rezolvarea testului de catre unii elevi declarati castigatori ai rundei, in comparatie cu volumul si continutul acestuia.

De asemenea, au fost primite o serie de reclamatii de la diverse cadre didactice care vizau corectitudinea concursului, impartialitatea profesorilor si respectarea principiului privind egalitatea de sanse a elevilor participanti la concurs. Acestea ne-au intarit suspiciunile si, ca urmare, am procedat la analizarea amanuntita a testelor sustinute. In acest scop, au fost reverificate rapoartele oferite de sistem si s-au solicitat rapoarte detaliate de la firma Eljakim Information Technology bv din Olanda – furnizorul platformei de concurs.

Toate aceste rapoarte au fost apoi transmise catre profesorii coordonatori ai acestor elevi, carora li s-a solicitat un punct de vedere. Mai mult, s-au prezentat spre analiza toate informatiile si catre International Bebras Committee (IBC), care ne-a transmis punctul lor de vedere.

De asemenea, cu ocazia reverificarilor dispuse, s-a constatat evaluarea incorecta a unei intrebari care aparea la categoriile Junior (Clasele IX-X) si Senior (clasele XI-XII), pe fondul unei erori din algoritmul de corectare. Ca masura, s-a remediat eroarea in cauza si s-a procedat la recalcularea si reafisarea rezultatelor si a castigatorilor finali. Astfel, punctajul tuturor elevilor care rezolvasera corect aceasta intrebare a fost marit cu 11 puncte, generandu-se o noua lista de castigatori la aceste 2 categorii.

Astfel, rezultatele finale pentru a doua etapa a Concursului Bebras Romania 2018, desfasurata in perioada 11-15 Martie 2019, pot fi descarcate de aici

Lista elevilor castigatori poate fi descarcata de aici.

Subliniem faptul ca acest concurs se desfasoara la standarde de calitate internationale, iar organizatorul asigura o evaluare corecta si independenta. De aceea, consideram ca este foarte important ca elevii sa beneficieze de sanse egale in ceea ce priveste participarea la acest concurs.

ECDL Romania S.A., organizatorul Concursului Bebras Romania 2018, va continua demersurile intreprinse pentru atragerea spre domeniul informatic a elevilor de toate varstele, inclusiv prin promovarea unui spirit competitional corect si egal intre toti competitorii.

Multumim tuturor participantilor si va dorim mult succes in competitiile viitoare! 

 

REZULTATE FINALE CONCURS BEBRAS ROMANIA 2018 - Runda 1

Rezultatele finale pentru prima etapa a Concursului Bebras Romania 2018, desfasurata in perioada 12-17 Noiembrie 2018, pot fi descarcate de aici

Elevii cu cele mai bune rezultate (scor minim de 150 de puncte) se vor califica si vor putea participa la a doua runda a competitiei Bebras Romania, desfasurata in perioada 11-15 martie 2019. Lista elevilor calificati in etapa a doua a concursului poate fi descarcata de aici.

Felicitari tuturor participantilor!