Concurs Bebras Romania

 
 

Rezultate finale

REZULTATE FINALE CONCURS BEBRAS ROMANIA 2017 - SECOND ROUND

Rezultatele oficiale, pentru fiecare categorie de varsta din concurs, ale rundei a 2-a a Concursului Bebras (desfasurate in perioada 05-09.03.2018) pot fi descarcate de aici

ECDL ROMANIA va acorda premii, conform Regulamentului Concursului Bebras, astfel: primii 5 elevi din fiecare categorie de varsta cu cel mai mare punctaj obtinut in cel mai scurt timp de rezolvare a intrebarilor din concurs, vor fi declarati castigatori. Accesati lista completa a castigatorilor rundei a doua BEBRAS Romania la urmatorul link.

 

REZULTATE FINALE CONCURS BEBRAS ROMANIA 2017

Rezultatele finale pentru prima etapa a Concursului Bebras Romania 2017, desfasurata in perioada 13-17 Noiembrie 2017, pot fi descarcate de aici

Elevii cu cele mai bune rezultate (scor minim de 150 de puncte) se vor califica si vor putea participa la a doua runda a competitiei Bebras Romania, desfasurata in perioada 5-9 martie 2018. In lista de rezultate, elevii calificati in etapa a doua a competitiei sunt marcati cu verde. De asemenea, lista elevilor calificati in etapa a doua a concursului poate fi descarcata si de aici.

 

 

REZULTATE FINALE CONCURS BEBRAS ROMANIA 2016 - SECOND ROUND

Rezultatele oficiale, pentru fiecare categorie de varsta din concurs, ale rundei a 2-a a Concursului Bebras (desfasurate in perioada 20-24.02.2017) pot fi descarcate de aici

ECDL ROMANIA va acorda premii, conform Regulamentului Concursului Bebras, astfel: primii 5 elevi cu cel mai mare punctaj obtinut in cel mai scurt timp de rezolvare a intrebarilor din concurs, vor fi declarati castigatori. Accesati lista completa a castigatorilor rundei a doua BEBRAS Romania la urmatorul link.

 

REZULTATE FINALE CONCURS BEBRAS ROMANIA 2016

La prima etapa a Concursului Bebras Romania 2016, desfasurata in perioada 7-11 Noiembrie 2016, au participat 11222 de elevi si 470 de profesori din 265 de unitati scolare. 

Clasamentul oficial al Concursului Bebras Romania 2016 poate fi descarcat de aici

ECDL ROMANIA doreste sa ofere mai multor elevi participanti sansa de a se califica si participa in runda a doua a Concursului si, astfel, de a deveni eligibili pentru a castiga premiile oferite in cadrul Concursului. Astfel, in conformitate cu prevederile Regulamentului si cu Actul aditional la Regulamentul BEBRAS, elevii cu cele mai bune rezultate (scor minim de 135 puncte, respectiv un procent minim de 75% din punctajul maxim posibil) se vor califica si vor putea participa la runda a doua a competitiei BEBRAS Romania, desfasurat? in perioada 20-24 februarie 2017.

Ca urmare, fiecare elev ce a obtinut scorul minim de 135 de puncte se va califica si va putea participa la a doua runda BEBRAS Romania (20-24 februarie 2017). Accesati lista completa a elevilor calificati in runda a doua BEBRAS Romania la urmatorul link.

Felicitari tuturor participantilor!